Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

AgroVision lanceert CropVision

AgroVision komt op de markt met CropVision Basis, de nieuwe manier van teelt registeren. Volledig online en toekomstbestendig. Was er ruimte voor een nieuw teeltprogramma? Marco Schreuders Businessunit-manager teelt van AgroVision vertelt welke ruimte hij ziet. “Steeds meer telers stappen over van papier naar een teeltregistratieprogramma. Onze bestaande pakketten, Crop en Comwaes, zijn uitgebreid. We wilden daarom voor de telers die starten met automatiseren een passende en eenvoudige oplossing bieden, zodat ze voldoen aan alle wettelijke eisen en certificeringen. We bieden daarmee gemak, alle data op een plek en de zekerheid van gecontroleerde data. Daarnaast zien we, dat delen van informatie steeds belangrijker wordt, omdat CropVision een online toepassing is, werkt iedereen eenvoudiger samen; adviseurs, afnemers, leveranciers. De data zijn overal beschikbaar, in de trekker, op kantoor en thuis op de bank. We hebben onze jarenlange ervaring gebruikt om samen met een groep pilot klanten de perfecte oplossing te maken.
         
Met CropVision maken wij ons productenpalet volledig. CropVision is ontwikkeld voor de opstartende gebruiker. Voor de ervaren teler biedt AgroVision met CROP en Comwaes volledige teeltsystemen met zeer uitgebreide mogelijkheden. Op deze manier kan de teler volledig meegroeien met de producten van AgroVision.”

CropVision bevat nu: volledige teeltregistratie, een grafische bouwplanmodule en uitgebreide controles op gewasbeschermingsmiddelen, waarbij het programma  zelfs rekening houdt met toekomstige bespuitingen. Maar ook Global GAP & voedselveiligheid rapportages, de GewasbeschermingsMonitor, automatisch inlezen bodemonderzoeken van Eurofins BLGG en de mogelijkheid om gegevens te delen met adviseurs en afnemers. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om een adviseur percelen en registraties te laten zien. Of om gegevens snel aan te leveren bij afnemers. 

Terug naar overzicht

  • Stuur als link