Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

Grootse Mechanisatie tentoonstelling 19-09-2012

Dit jaar pakken meer dan 40 mechanisatie bedrijven groots uit tijdens de Open Dagen van Bejo. Op ons terrein tonen zij allerlei machines op het gebied van grondbewerking, zaaien, gewasverzorging, oogsten en verwerken van onder andere ui, kool, wortel en prei. Op het open dagen terrein vinden demonstraties plaats van schoffelmachines, kooloogstmachines, plantmachines en frezen. Ook bedrijven van bewaarinstallaties zijn aanwezig net als leveranciers van beregeningsinstallaties, banden en wielen. Enkele standhouders besteden meer aandacht aan het gebruik van rupsbanden, zowel onder trekkers als onder oogstmachines. Ook leveranciers van installaties voor plantenkwekers tonen hun producten.

Bewaringstechnieken
Bij verschillende stands wordt de meest uiteenlopende techniek rondom bewaring van onze producten vertegenwoordigd. Deze stands sluiten goed aan bij het uiensymposium dat over bewaring gaat. 
De open dagen vinden plaats van dinsdag 25 september tot en met zaterdag 29 september van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) op het terrein van Bejo aan de Trambaan 1 in Warmenhuizen.
Meer informatie op www.bejo.nl

Terug naar overzicht

  • Stuur als link