Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

Nieuwe website Nickerson-Zwaan online 23-02-1012

Een modern, multifunctioneel, multiregio platform.
Nickerson-Zwaan, gespecialiseerd in groenterassen en groentezaden, lanceert vandaag zijn nieuwe website. Deze moderne site biedt professionals uit de groentebranche alle benodigde informatie over groenterassen. De structuur van de website, het ontwerp en de functionaliteiten zijn toegespitst op hedendaagse websitebehoeften en voorkeuren. De site is gebaseerd op de laatste technologie, wat garant staat voor een snelle navigatie en verbeterde zoekfuncties, die de site erg gebruiksvriendelijk maken. 
De website bevat een uitgebreide productendatabase die speciaal is ingericht om aan de informatiebehoeften van telers, plantenkwekers en andere spelers in de groenteketen te voldoen. Nieuwe producten zijn apart gerubriceerd en als zodanig eenvoudig te herkennen. Bezoekers vinden bijlagen en links in vele vormen, van technische productinformatie tot productfilms via You Tube. De site wordt ondersteund door vele internetbrowsers en is zeer goed vindbaar door de grote zoekmachines. De vertegenwoordigingen van Nickerson-Zwaan zijn eenvoudig te vinden via de op Google gebaseerde wereldkaart. 

Een basisprincipe is de meervoudige site benadering, wat inhoudt dat verschillende regionale sites 1 gezamenlijk platform delen. Dat garandeert optimale efficiëntie en een consistent imago in de markt. 
De site is het resultaat van het gezamenlijke werk van het hoofdkantoor en de regionale vertegenwoordigers, die dichtbij de markt staan. Een stevig netwerk dat er voor moet zorgen dat de website interessant blijft voor iedereen in de keten van het telen en veredelen van groentegewassen. 

Globaal gezien is de opbouw van de site als volgt:
• Hoofdmenu met de volgende menu-items: Home – Bedrijf – Producten – Publicaties – Nieuws – Vacatures – Contact. 
• Linkerkolom menu dat door de gehele site zichtbaar is, met algemene functies en informatie. 
• Rechterkolom menu met banners op regionaal niveau, inclusief overzicht van evenementen. 

U vindt de site op http://www.nickerson-zwaan.com .

Voor meer informatie of uw reactie kunt u contact opnemen met Dhr. Lando van Doorn, tel. 0162-690951, of stuur uw reactie via het formulier “Vragen en feedback” in de regio Corporate op de site
(linkerkolom, link: http://www.nickerson-zwaan.com/site/feedbackformulier-corporate-nl 

Terug naar overzicht

  • Stuur als link