Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

Open Dagen Bejo Zaden in Warmenhuizen

Bejo Zaden houdt haar jaarlijkse Open Dagen van dinsdag 27 september tot en met zaterdag 1 oktober a.s. van 09.00 tot 17.00 (zaterdag tot 16.00 uur) tegenover het hoofdkantoor, Trambaan 1, Warmenhuizen. Bezoekers kunnen met Bejo specialisten van gedachten wisselen over nieuwe ontwikkelen in Bejo’s assortiment, de machinetentoonstelling bezoeken en deelnemen aan rondleidingen door de bedrijfsgebouwen. Tijdens de Open Dagen is er de mogelijkheid om de demonstratievelden te bekijken, waar bezoekers zich kunnen laten informeren over de eigenschappen van Bejo’s wereldassortiment groenterassen. Zichtbaar is dat ook Bejo’s biologische assortiment aan populariteit wint. Het biologisch demonstratieveld toont de rassen die zijn opgenomen in Bejo’s biologisch zaadprogramma. 

Diverse mogelijkheden voor het vermarkten van Bejo-variëteiten en trends in teelt en marketing worden tijdens deze dagen besproken. In de bezoekerstent is aandacht voor de thema’s smaak, gezondheid en gemak. Deze pijlers spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van nieuwe rassen. Het thema smaak komt terug in de kookdemonstratie van specialty producten, waar heerlijke hapjes van onder andere gele biet, kleurenpeen, baby leafs en spotted radicchio worden bereid door het Nova college. 

Innovaties in mechanisatie worden getoond in de machinetentoonstelling. Er zijn demonstraties van grondbewerking, zaaien, planten en oogsten, gewasverzorging, verwerken en verpakken. Rondleidingen vinden dagelijks plaats door Bejo’s bedrijfsgebouwen voor research, zaadverwerking en kwaliteitscontrole. Ook is de nieuwe biologische researchkas te bezoeken.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.bejo.nl

Terug naar overzicht

  • Stuur als link