Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

Over enkele maanden bestaat TIBO/BLOKKER 30 jaar. 06-11-2011

Voor de Nederlandse markt zal TIBO/BLOKKER zich concentreren op de productie en montage van afzuiginstallaties en filtersystemen. De machinebouw, waaronder de productie van verwerkingsmachines voor land- en tuinbouw, behoort vanaf 2011 niet meer tot de kerntaken van het bedrijf.
Tijd voor veranderingen

In veel verschillende sectoren groeit de vraag naar afzuig- en filterinstallaties van TIBO/BLOKKER vanwege de scherpe prijs in combinatie met hoogwaardige kwaliteit en accurate service.
Ook de toepassing van overdrukunits en stofbestrijdingssystemen neemt steeds grotere vormen aan, omdat deze systemen intussen betaalbaar zijn en daarmee een goed alternatief voor de klassieke afzuigsystemen.

Randapparatuur zoals spijlenzeven, aardappelzeven, sorteerplaten, valbrekers, blijven wel gewoon in het leveringspakket.
Het bedrijf beschikt daarbij over meer dan voldoende kennis en ervaring om klanten met nieuwe en (heel) oude machines te voorzien van reserveonderdelen.
Voor het verkooppunt in Frankrijk zal een aparte afdeling worden opgezet t.b.v. standaard machines voor de buitenlandse markt.

Vanwege een noodzakelijke uitbreiding van de montageploeg is een samenwerking aangegaan met een collegabedrijf waar TIBO/BLOKKER zeer nauw bij betrokken is.
Dit betekent dat het bedrijf beschikken kan over voldoende ervaren en vakkundige mensen.

In de afgelopen 30 jaar heeft TIBO/BLOKKER vele honderden afzuiginstallaties geleverd bij tevreden klanten.
Met deze omschakeling wil het bedrijf vanaf dit jaar weer terug naar de basis om het marktaandeel in afzuiginstallaties nog verder te vergroten.

BINNEN ENKELE WEKEN
De vernieuwde website www.afzuiginstallaties.nl geeft een goede indruk van de nieuw ingeslagen weg!

Terug naar overzicht

  • Stuur als link