Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

TIBO/BLOKKER levert afzuiginstallatie in Frankrijk 20-04-2011

In de afgelopen weken heeft fabrikant TIBO/BLOKKER een aangepaste afzuiginstallatie mogen leveren aan een groot uienverwerkend bedrijf in Frankrijk TIBO/BLOKKER levert afzuiginstallatie in Frankrijk 
In de afgelopen weken heeft fabrikant TIBO/BLOKKER een aangepaste afzuiginstallatie mogen leveren aan een groot uienverwerkend bedrijf in Frankrijk. Zowel bij de verkoop als bij de montage van de afzuiginstallatie is TIBO/BLOKKER bijgestaan door Jacques van Nes Distri Services, een samenwerking die reeds vele jaren vruchten afwerpt.

De afzuiginstallatie bestaat uit een riemaangedreven afzuiger met een vermogen van maar liefst 30 kW. Onder de bijbehorende cycloon is een luchtsluis geplaatst, waarmee het afgezogen afval (in dit geval stof en uienvellen) drukloos naar beneden valt. Door het verhoogde frame kan een aanhangwagen onder de installatie worden gereden, waarin het afval wordt opgevangen.

TIBO/BLOKKER levert al bijna 30 jaar afzuig- en filtersystemen voor de agrarische en industiƫle sector. Ook stofbestrijding (met behulp van nevel) en machinebouw zitten in het leveringspakket van dit energieke bedrijf.
Bij interesse en vragen kunt u contact opnemen met Peter Bos, telefoon 06-54 296 176, of een kijkje nemen op www.luchttechniek.nl.

Terug naar overzicht

  • Stuur als link