Uien bespuiten
home   /   nieuws  /   nieuws_archief

Topdrukte bij GOURMET 19-07-2011

Grootebroek Drukke tijden momenteel bij de Westfriese teeltspecialist Gourmet. Het oogsten van de eigen rassen Red Sun en Golden Gourmet sjalotten is in volle gang. Traditionele teeltwijze
Als innovatief en vooruitstrevend teeltbedrijf houdt Gourmet zich al drie generaties lang bezig met het telen van sjalotten, uien en knoflook. Met de eigen rassen Red Sun en Golden Gourmet teelt Gourmet sjalotjes uitsluitend op traditionele wijze.

Teeltkennis
Deze vegetatieve manier van telen vergt meer dan een flinke dosis kennis alleen. Er wordt continue aandacht besteedt aan het optimaliseren van hetgroeiproces, evenals aan de juiste grondsoort. Een kalkrijke bodem geeftimmers de sjalot zijn karakteristieke smaak. Een goede oogst is dus niet alleenvan het weer afhankelijk

Beschikbaar
Tussen het oogsten en de 1e uitlevering zit nog een belangrijke periode om de sjalotjes in perfecte conditie te brengen. Het zorgvuldig drogen, staarten & breken in eigen huis neemt een kleine week in beslag, waardoor de 1e partij einde van de week beschikbaar zal zijn.

Verpakkingen
De sjalotten zijn verkrijgbaar in iedere gewenste verpakking. Te denken valt aan: net / schaaltjes / en balen.
Neem voor meer informatie contact op met:
Gourmet BV, tel. 0228 517386 of mail naar:sales@gourmet-nl.com

Terug naar overzicht

  • Stuur als link