Uien demodag
home   /   sponsors

De Groot en Slot

Vorige Volgende
De Groot en Slot is een toonaangevende specialist in de veredeling, productie, bewerking en verkoop van uienzaden. Samen met Bejo Zaden is De Groot en Slot één van de wereldmarktleiders.

Marktleider in uienzaad en sjalottenzaad
Al meer dan 50 jaar is De Groot en Slot gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van uienzaad: ons bedrijf is op dit gebied internationaal toonaangevend. Sinds 1970 werken we samen met Bejo Zaden in een partnership waarmee een positie als wereldmarktleider werd verworven. Binnen de verzamelterm ‘uienzaden' worden rassen aangeboden in zaaiui, plantui, (zaai)sjalotten, stengelui, bosui en knoflook. Het assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 175 rassen die specifiek zijn ontwikkeld voor verschillende daglengtes, klimaatzones, markten en consumentenvoorkeuren.

Kwaliteit staat voorop
De Groot en Slot concentreert zich bewust op een beperkt aantal gewassen en biedt daarin een breed programma rassen met unieke kwaliteiten: wij vertalen wensen uit de markt in rassen met een toegevoegde waarde voor de gehéle keten. Specialistische kennis en voortdurende innovatie leggen hiervoor de basis. Onze experts besteden de uiterste zorg aan veredeling en selectie, de productie van stamzaad en moederbollen en de verkoop en aflevering van het zaad in de Benelux. Ons motto is dan ook:
‘De Groot en Slot, kwaliteit voorop'.

Missie
Onze missie is als volgt samen te vatten: ‘van gezonde consumentenproducten zoals ui, sjalot en knoflook, via veredeling de door de markt gewenste eigenschappen inkruisen in rassen, hiervan op een milieubewuste wijze zaad produceren en dit zaad op een verantwoorde manier vermarkten'.


Rasinfo zaaiuien    Ziekten en Plagen folder

 

 Uipp for iPhone                
 Ondersteuning voor Apple 
 iPhone 4, iPhone 4s, en 
 iPhone 5 op iOS versie 6.0.

 Uipp for Android                
 Ondersteuning voor toestellen 
 die op Android 2.3.3 
 of hoger draaien.


De Groot en Slot Allium B.V.
Postadres:
Postbus 28
1720 AA Broek op Langedijk 

Bezoekadres:
Bogert 3
1721 PH Broek op Langedijk

Telefoon: +31(0)226 33 12 00
                +31(0)226 33 12 12

E-mail: info@degrootenslot.nl 
K.v.K. nr.
Facebook
Twitter
Website: www.degrootenslot.nl

66dgs_logo250.jpg