Uien demodag
home   /   sponsors

Hazera Seeds B.V.

Vorige Volgende
Hazera is een wereldleider in de zaadindustrie. Hazera staat voor expertise, toewijding en ondersteuning in combinatie met tientallen jaren ervaring en geavanceerde technologie. Dit gebruiken we in de ontwikkeling, productie en verkoop van rassen en zaden van een groot aantal groentegewassen wereldwijd.

Wij streven naar vooruitgang door gericht onderzoek. Met moderne technologie en traditionele veredelingstechnieken ontwikkelen wij voortdurend nieuwe rassen van topkwaliteit met een hoge opbrengst. Hazera werkt samen met toonaangevende internationale onderzoeksinstellingen. De nieuwste technieken worden toegepast voor het creƫren van oplossingen voor onze klanten waar dan ook ter wereld. Onze processen en laboratoria zijn gecertificeerd conform de hoogste kwaliteitsnormen, inclusief ISO en NAL.
 
Onze afnemers staan centraal bij alles wat wij doen. De experts van Hazera werken actief samen met telers bij de selectie van rassen en bieden begeleiding en ondersteuning gedurende de teelt. Door deze praktische benadering worden onze afnemers geholpen bij het maximaliseren van teelt, rendement en succes op lange termijn.


 Uienbrochure

Contactgegevens:

Andre Boot
Senior Allium Specialist BeNeScan
+31 6 41 65 40 80
Andre.boot@hazera.com
 
Arjan Bos
Crop Specialist
+31 6 50 59 53 65
Arjan.bos@hazera.com


Websites:
www.hazera.nl 
www.uienvanhazera.nl

logo-hazera.jpg