Uien demodag
home   /   sponsors

MacLouis

Vorige
MacLouis heeft jarenlange ervaring met de machinebouw voor het oogsten van uien. Door hun machines steeds verder te ontwikkelen is MacLouis in staat om steeds weer te beantwoorden op vraag van de gebruiker. Door nauwe samenwerking met dealers en eindgebruikers worden er steeds weer aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, waardoor de MacLouis producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid zijn en blijven.

Bij MacLouis is het mogelijk om Custom-Made machines te bouwen, en kan er worden voldaan aan specifieke wensen van de klant. Daarnaast onderscheiden ze zich met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De eenvoudige bediening van de oogstmachines stelt de chauffeur in staat om zich volledig te concentreren op het werk.
 
Loofklappers
De loofklappers van MacLouis zijn speciaal ontwikkeld voor het ontbladeren van uien, zilveruien, aardappelen, witlof, wortelen en rode bieten. Deze machines zijn verkrijgbaar in 3 verschillende werkbreedtes.
De KBG loofklapper verwijderd het loof van het gewas door middel van klepels waarna een vijzel het loof naar de zijkant van de machine afvoert. Achter de klepels bevinden zich messen die het gewas na toppen, wat resulteert in een nóg schoner gewas.
Daarnaast heeft MacLouis ook een messenloofklapper in het productgamma. De MLK, deze is te verkrijgen in vier verschillende breedtes. De machine heeft horizontaal draaiende messen die het loof van het gewas snijden, hier word het loof naar de rechter zijkant afgevoerd. Dit is een gebruiksvriendelijke machine, mede door de makkelijke toegankelijkheid.
 
Uienrooiers
MacLouis heeft uienrooiers in drie verschillende werkbreedtes. Het is mogelijk om de uienrooier uit te voeren met een hydraulisch aangedreven zwadverlegger. Hierdoor kunnen uien op verschillende manieren worden afgelegd, zoals bijvoorbeeld midden achter de machine of een zwad opzij. De zwadverlegger kan tevens als verzamelbunker worden gebruikt.
 
Uien laden met de aardappelrooier
De MacLouis MLUB biedt de mogelijkheid om met de aardappelrooier uien vanaf het land op te laden. De uieninvoeren zijn universeel ontwikkeld en kunnen worden opgebouwd op alle merken aardappelrooiers.
 
Service is bij MacLouis erg belangrijk. De monteurs staan klaar om reparaties uit te voeren en van alle gangbare machines liggen reserveonderdelen op voorraad in het magazijn. De machines van MacLouis vormen de basis voor het betrouwbaar oogsten van gewassen en staan garant voor productvriendelijkheid, capaciteit, bedieningsgemak en veelzijdigheid. Ze worden ontwikkeld om oplossingen te bieden aan veeleisende gebruikers.
 
Gebr. Weststrate Nieuwerkerk
De Weel 1
4306 NV Nieuwerkerk
Nederland

+31 (0)111 64 22 40
info@gebrweststrate.nl
www.maclouis.nl

Maclouis.jpg