Uien demodag
home   /   sponsors

Vereinigte Hagel

Vorige Volgende
De VEREINIGTE HAGEL is een onderlinge verzekeringsmaatschappij en een professionele partner voor het managen van weerrisico´s in de landbouw in Europa. Alleen de VEREINIGTE HAGEL combineert innovatieve producten met 180 jaar ervaring.


Daar profiteren nu meer dan 100.000 akkerbouwers, druiven-, sier-, fruit- en vollegrondgroentetelers van. 
Leden hebben zeggenschap.

Bij de VEREINIGTE HAGEL zijn verzekerden gelijktijdig lid en eigenaar van de verzekeringsmaatschappij. Alle premies worden ten behoeve van de leden aangewend en zorgvuldig naar risicoprofiel gecalculeerd.

Eerlijke premies
Het grootste voordeel met betrekking tot de premie is het onderlinge principe. De premies worden op maat naar de vereiste dekking en het risico berekend:
wat betreft het postcodegebied en de teelt worden de premies naar kostprijs berekend en zonder winstoogmerk. Winst wordt na afstemming met de raad van commissarissen terugbetaald aan de leden of aan de reserves toegevoegd.

Kenmerkend voor een onderlinge is het "Eén voor allen - allen voor één" principe zoals het bij een onderlinge vereniging bedoeld is. Dat de onderlinge in jaren met veel en hoge schades een naheffing moet vragen is solidariteit. Zo biedt alleen de VEREINIGTE HAGEL een optimale verdeling van het risico over meerdere landen in Europa en de schades kunnen op deze manier worden erdeeld over vele leden.VEREINIGTE HAGEL Nederland 
Elzenlaan 11a - SMILDE
Postbus 7 - 9422 ZG SMILDE
Tel.: 0592 415581
Fax: 0592 415865 
Mail: info@vereinigte-hagel.nl
http://www.vereinigte-hagel.net/start.html?&L=3


14vereinigte-hagel-kopie.jpg