Uien demodag
home   /   nieuws  /   uienteelt_nieuws

Bezoek de AgriTechnica 2023 in Hannover!

agritechnica.jpg Van 12 tot en met 18 november 2023 verwelkomt Van der Peet u graag op de AgriTechnica in Hannover. AgriTechnica is hét toonaangevende evenement voor landbouwtechnologie met 2.600 exposanten uit meer dan 53 landen.

Op de AgriTechnica-beurs krijgt u een compleet overzicht van de nieuwste technische oplossingen die beschikbaar zijn voor de landbouwsector. Gedurende de beursperiode zullen de nieuwste trends en technologieën op het gebied van landbouwmachines en -werktuigen worden gepresenteerd.

Naast machines en werktuigen besteedt de beurs ook aandacht aan vervoermiddelen, tractoren en transportinrichtingen. Als specialist in transportoplossingen voor losgestorte agrarische producten staat Van der Peet klaar om u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bandlossers.

AgriTechnica 2023 vindt plaats van zondag 12 tot en met zaterdag 18 november. Het evenement wordt gehouden op de Hannover Exhibition Grounds, gelegen aan de Kronsbergstrasse in Hannover. Voor gedetailleerde route-informatie kunt u hier klikken. De openingstijden zijn van 9.00 tot 18.00 uur. U kunt Van der Peet vinden in stand J31 in hal 25.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op de AgriTechnica 2023.

Terug naar overzicht

  • Stuur als link