Uien demodag
home   /   nieuws  /   uienteelt_nieuws

H.W. van der Peet & Zn. op AgriTechnica 2019!

Kom naar de AgriTechnica 2019 in Hannover! Van 10 tot en met 16 november is ook H.W. van der Peet & Zn. daar aanwezig met een stand. AgriTechnica 2019 is dé vakbeurs voor landbouwtechniek met 2.800 exposanten uit meer dan 50 landen. AgriTechnica 2019 biedt een compleet overzicht van de nieuwste technische oplossingen die beschikbaar zijn voor de landbouw. Tijdens de beurs zijn de nieuwste trends en technologieën te zien op het gebied van landbouwmachines en –werktuigen.

Losgestorte agrarische producten
Op de beurs is er ook aandacht voor vervoermiddelen, tractoren en transportinrichtingen. Als specialist in transportoplossingen voor losgestorte agrarische producten, toont H.W. van der Peet & Zn. een bandlosser uit het uitgebreide leveringsprogramma. Wij vertellen u graag meer over de nieuwste uitvoeringen en mogelijkheden.

AgriTechnica 2019 vindt plaats van zondag 10 tot en met zaterdag 16 november a.s. De locatie is Hannover Exhibition Grounds aan de Kronsbergstrasse in Hannover. Klik hier voor route informatie. De openingstijden zijn van 9.00 tot 18.00 uur. H.W. van der Peet & Zn. vindt u in stand B02 in hal 5.

Terug naar overzicht

  • Stuur als link