Uien landschap

Uienteelt

Onafhankelijk platform over uien met aandacht voor bewaring, rassen, teeltadviezen, technische vernieuwingen en prijzen.


Nieuws

Overname verkooptaken België..

Vanaf 1 september 2020 neemt De Groot en Slot de contacten en verkoop voor het uienzaad en de plantuien... Lees meer..

TOEKOMSTBESTENDIGE UIENTEELT..

Het ketenbrede Uireka-onderzoeksprogramma richtte zich in de periode 2017-2019 voornamelijk op de fysieke... Lees meer..
De volgende keer als u ons ziet…….
Nieuw logo voor H.W. van der Peet & Zn
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht

Nieuws

  • Gepost op 25-09-2020
    Scania lanceert vandaag zijn programma elektrische trucks, een mijlpaal in zijn ambitie om leidend te blijven in de transitie naar een duurzaam transportsysteem. De hoogwaardige plug-in hybride en volledig elektrische trucks richten zich in eerste instantie op stedelijke toepassingen, waaronder de… Verder lezen »
  • Gepost op 25-09-2020
    Mercedes-Benz heeft een prototype onthuld van een waterstoftruck en het toont een verbeterde e-Actros. Die waterstoftruck start over drie jaar met testritten en de e-Actros kan als die in productie gaat tot zo’n 500 kilometer ver komen, zegt het merk. Verder lezen »
  • Gepost op 25-09-2020
    Deze week zijn de meeste Russische telers begonnen met het oogsten van de late uienrassen, waarvoor volgens analisten van EastFruit de vraag en de prijzen traditioneel hoog zijn. Telers melden dat de handelsactiviteit op de uienmarkt aanzienlijk is toegenomen en dat er tot het einde van de week ladingen… Verder lezen »